Biztonságtechnika első kézből

Rólunk

A Pentolt Kft. a tűzvédelem, és az elektronikus biztonságtechnika szakértője. Átfogó megoldásokat kínálunk középületek és ipari létesítmények komplex tűz- és vagyonvédelmének, és egyéb gyengeáramú hálózatainak professzionális, magas műszaki színvonalon történő kulcsrakész megvalósítására.

Évtizedes tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel, mérnöki tudásunkkal, továbbá az általunk képviselt világcégek innovatív termékeivel mindig valódi megoldást adunk vevőinknek, a lehető legmagasabb műszaki színvonalon, kifogástalan minőségben.

Rendszereinkkel és szolgáltatásainkkal ellenőrzés alatt tartjuk az életet és az értékeket fenyegető kockázatokat, ily módon biztosítva partereink zavartalan üzletmenetét.

Rendszereink feladata az élet és az értékek védelme. Ennek teljes tudatában munkánkat felelősséggel, a legnagyobb körültekintéssel és pontossággal végezzük.

Bővebben:

Hírek

2017.10.07

Átadtuk a Szegedi ELI-ALPS Lézerkutató központ tűzjelző és biztonsági rendszereit

Az ELI (Extrém Fényimpulzus Forrás) lézeres kutatóközpont nemzetközi együttműködés keretében három kelet-európai országban jött létre, de közös vezetés és kutatási stratégia mentén üzemel majd.

Bővebben:

2017.10.05

ÚJ SZÉKHELYRE KÖLTÖZTÜNK

Kedves partnereink!

Cégünk 2017 október 1-től új székhelyen folytatja működését.

Új címünk: 1037 Budapest, Kunigunda útja 58.

Bővebben:

Kapcsolat

Székhely címe:

1037 Budapest Kunigunda útja 58.

Telefon:

+36 1 250 8686

Fax:

+36 1 250 8687

E-mail:

info@pentolt.hu

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Biztonsági kód
Invalid Input