Gázzal oltó rendszerek

A korai tűzérzékelés, az automatikus oltás és megfelelő oltó közeg alkalmazása elengedhetetlen feltételei hatékony tűzvédelemnek.

Olyan oltó közeg mellett döntsön, amely garantáltan nem károsítja a berendezéseket, nem veszélyezteti munkatársai egészségét és az oltás után nyomtalanul, könnyedén eltávolítható!

A nagyérzékenységű oltásvezérlő rendszerek és az automatikus oltó rendszerek tervezése, megvalósítása komoly szakmai tudást, tapasztalatot követel.

Cégünk FM200 gázzal és természetes inert gázokkal működő beépített automatikus gázzal oltó rendszerek tervezését, telepítését és karbantartását vállalja. Ezekre a rendszerekre leggyakrabban szerver szobák, adatközpontokban, irányító központokban, elektromos vezérlő berendezésekben van szükség, ahol a legkisebb tűz is hatalmas károkat okozhat. Az általunk alkalmazott gázok szakszerű tervezés és kivitelezés mellett garantáltan pillanatok alatt eloltják a kialakuló tüzet, és nem tesznek kárt sem az értékes berendezésekben, sem az épületben. Az ilyen funkciójú területek oltására semmilyen vizes alapú oltórendszer nem alkalmas.

Az általunk képviselt FIKE Corporation egyike a legnagyobb vállalatoknak ezen a szakterületen.

A FIKE oltó rendszerekről részletes adatokat az alábbi honlapjainkon talál:

www.FM200.hu

www.proinert.hu

Gázzal oltó rendszerek

This post is also available in: angol