Magunkról

A Pentolt Kft. a tűzvédelem, és az elektronikus biztonságtechnika szakértője. Átfogó megoldásokat kínálunk középületek és ipari létesítmények komplex tűz- és vagyonvédelmének, és egyéb gyengeáramú hálózatainak professzionális, magas műszaki színvonalon történő kulcsrakész megvalósítására.Évtizedes tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel, mérnöki tudásunkkal, továbbá az általunk képviselt világcégek innovatív termékeivel mindig valódi megoldást adunk vevőinknek, a lehető legmagasabb műszaki színvonalon, kifogástalan minőségben.Rendszereinkkel és szolgáltatásainkkal ellenőrzés alatt tartjuk az életet és az értékeket fenyegető kockázatokat, ily módon biztosítva partereink zavartalan üzletmenetét.Rendszereink feladata az élet és az értékek védelme. Ennek teljes tudatában munkánkat felelősséggel, a legnagyobb körültekintéssel és pontossággal végezzük.

Etikai kódexEtikai kódex

Cégismertető

Tevékenységeink:

  • Elektronikus tűzjelző-és biztonságtechnikai rendszerek, automatikus gázzal oltó rendszerek, NEDAP áruvédelmi rendszerek, és komplex gyengeáramú megoldások tervezése, kivitelezése, karbantartása KÖZÉPÜLETEKBEN és IPARI LÉTESÍTMÉNYEKBEN.
  • Kiskereskedelmi áruházak, élelmiszer, divatáru, drogéria és egyéb üzletek, szuper- és hipermarketek áruvédelmi megoldásainak tervezése, telepítése, karbantartása és javítása.
  • Qentolt professzionális biztonsági videó megfigyelő és videó rögzítő berendezések fejlesztése, szállítása és telepítése autóbuszokba, vonatokba és tehergépjárművekbe, mely berendezések lehetővé teszik a járművek folyamatos követését, sebességük, üzemanyag fogyasztásuk és egyéb műszaki adatainak figyelését, rögzítését.
  • FireTrace automatikus oltó berendezések járművekben.
  • FireLess vezeték nélkül működő – rádiós – tűzjelző rendszer fejlesztése, gyártása és forgalmazása.
  • PhotoRoll fotónyomtató kioszk fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

Főbb adatok:

Alapítás éve: 1996

Létszám: 41 fő (2019)

Székhely: 1037 Budapest Kunigunda útja 58.

Nettó árbevétel 2019-ban: 1.152.000.000. Ft

Cégvezetés:

Szirovatka Károly ügyvezető igazgató, kereskedelmi igazgató

Stadler Miklós ügyvezető igazgató, gazdasási igazgató

Kinpán József műszaki igazgató

Mátyás Iván tulajdonos

Tulajdonosok:

A Pentolt Kft. tulajdonosai magyar állampolgárságú villamosmérnökök

Kinpán József

Szirovatka Károly

Mátyás Iván

Seidl György