Szállodai bébiőr készülékek

A családbarát szállodáknak az alapvető szolgáltatásokon túl ma már számos pluszt illik nyújtani. Így például nagy pozitívumként értékelhetik a vendégek azt is, ha a hotel biztosítja a bébiőr készülékek segítségével, hogy a szülők nyugodtan és szabadon élvezhessék a pihenést addig is, míg csemetéjük az igazak álmát alussza. Ezt kínálja a Babyphone. Ausztriában számos hotelben működik már ilyen rendszer, a határhoz legközelebb például Lutzmannsburgban, három hotelben is. Magyarországon a Kolping Hotel szolgáltatásai között is találkozhatunk vele.

De lássuk, hogyan néz ki mindez a gyakorlatban.

Ha a gyermek felsír, a készülék azt érzékeli, és hívja az előre beprogramozott telefonszámot. Az adott telefonról egyébként is bármikor bele lehet hallgatni a gyermek szobájába, hogy minden rendben van-e. A Babyphone képes arra is, hogy vészriasztást adjon egy második, szintén előre beprogramozott számra. A készülék nagy hatótávolságú, és vészhívó gombbal is rendelkezik, melyet például a szobában hagyott nagyobb gyermek, vagy idős személy is tud használni.

A riasztási folyamatot és az általános beállításokat a szállodai portán programozzuk fel. Ezt az üzembe helyezéskor kell megtenni. A beépített csúcsminőségű akkumulátor akár 48 órás hálózati feszültség kiesést is képes áthidalni.

Szállodai bébiőr készülékek

Ha ugyanazt a készüléket különböző szobákban használják, az asztali változatot ajánljuk, míg ha a készüléket fix módon kívánják telepíteni, a fali megoldás a praktikusabb.

A Babyphone német gyártójának magyarországi képviseletét a Pentolt Kft. látja el. Cégünk a termékek kereskedelmi és műszaki támogatását is teljes körűen vállalja, így nem csak az értékesítés, a dokumentáció, a beüzemelés tartozik hozzánk, hanem az ezt követő műszaki, kezelési tanácsadás, a helyszíni szervíz, a garancia és a javítás is.

This post is also available in: angol