Tűzjelző

Tűzjelző rendszerre napjainkban már minden cégnek szüksége van, hiszen a gazdasági előrehaladásnál csak egy fontosabb tényező létezik, az emberi élet és az értékek védelme.

A tűzjelző megadja számunkra azt az előnyt és biztonságot, hogy legyen lehetőségünk megóvni önmagunkat és munkatársainkat, valamint értékes adatainkat és berendezéseinket.

Egy tűz esetén a kockázat túl nagy ahhoz, hogy érdemes lenne hazardírozni. Ön se várjon tovább! Építtessen ki személyre szabottan megtervezett tűzjelző rendszert!

Modern tűzjelző – Tények és tévhitek

Mindenki azt szeretné, ha a tűzjelző rendszer idejében jelezne, kizárva a téves riasztásokat, valamint elkerülve azt, hogy az idő előtt lezúduló víz mindent tönkretegyen.

Bizonyára mindenki látott már filmekben olyan jeleneteket, amikor valaki meggyújtott egy cigarettát egy irodaház mosdójában, mire az egész épületet elöntötte a víz. Régebben talán előfordulhatott hasonló eset, ma azonban már elképzelhetetlen, hogy egy modern tűzjelző ilyen fals eredménnyel működjön.

A korszerű tűzjelző típusok füstérzékelője képes különbséget tenni a füst típusai között, ezáltal a téves riasztás teljes mértékben kizárható. Természetesen ehhez megfelelően megtervezett tűzjelző és oltásvezérlő berendezésre van szükség, melyet mi biztosítunk Önnek és cégének.

A fenti filmből vett példához még néhány gondolatot érdemes hozzáfűzni. A beépített vízzel oltó berendezés, ami számos irodaház része, olykor valóban elengedhetetlen, ám megfelelően megtervezett tűzjelző szükséges ahhoz, hogy kizárhassuk a téves riasztásokat, és ne áztassuk el értékeinket feleslegesen. Terveztesse meg velünk tűzjelző berendezését, hogy biztonsága garantálva legyen!

A megfelelő tűzjelző megoldás mindenre?

Nyilvánvalóan fontos, hogy a tűzjelző idejében tudassa velünk a veszélyt, ám megfelelő oltásvezérlő rendszer szükséges a teljes biztonsághoz.

A tűzjelző elengedhetetlen, de mindenképpen megfelelő oltó közeg szükséges a veszély elhárításához.

Ahány cég, ahány épület, annyi tűzjelző rendszer és oltó közeg kombináció létezik. Minden épületben más típusú berendezések és a gyártáshoz szükséges alapanyagok találhatók, ezért nem létezik olyan sztenderd, mely minden területen százszázalékosan működőképes. Pontosan ezért tervezzük a tűzjelző típusokat és oltó rendszereket személyre szabottan. Az is roppant fontos, hogy a kiépített rendszer ne veszélyeztesse a munkatársak egészségét, ez minden alkalommal részét képezi a tervezésnek, hiszen az ezzel kapcsolatos kockázati tényező megengedhetetlen.

Korszerű tűzjelző a biztonság építőköve

Mint fentebb említésre került, egy korszerű tűzjelző mindenképpen szükséges, de nem elegendő a biztonsághoz.

Teljes oltásvezérlő és oltórendszerre van szükség, melynek egy nagyon fontos része a tűzjelző. Lényeges, hogy az oltásvezérlő rendszer eléggé érzékeny legyen ahhoz, hogy idejében értesüljünk a veszélyről, de megkíméljen minket a téves riasztásoktól.

Egy ilyen rendszer megtervezésének és kiépítésének, mely teljes biztonságot nyújt a felhasználó számára, komoly szakmai tudás és nagy jártasság a legfontosabb követelménye. Mint azt referenciáink mutatják, mindezzel rendelkezünk.

Olyan tűzjelző rendszert és oltórendszert tervezünk és építünk ki az Ön számára, mely a saját tevékenységére és az épület sajátosságaira van személyre szabva. Tekintse meg az alábbi márkákat az alább feltüntetett márkanevekre kattintva, melyeknek hivatalos magyar forgalmazói vagyunk!

Felejtse el a rizikót! Biztosítsa magát teljes körűen a tűzkár ellen! Velünk mindez könnyedén megvalósítható!