Uj uzlethez tuzjelzo rendszer is kell - pentolt.hu

Szerencsés ingatlanvásárlás

Már jó néhány hónapja törtem a fejem azon, hogy végre saját vállalkozásba kezdek. Szerettem volna egy saját borbély üzletet, és teljesen a magam urává válni ahelyett, hogy valahol bérelek egy széket. Nagy elánnal kerestem a megfelelő üzlethelyiséget, de vagy túl drága, vagy kevésbé frekventált helyen lévő ingatlanokat találtam csak, amelyek megfeleltek volna az elképzeléseimnek.
Aztán egyszer megláttam egy hirdetést egy közösségi oldalon. Eladó üzlethelyiséget hirdettek pont azon a környéken, ahol én szerettem volna dolgozni. Az ár viszont gyanúsan alacsony volt, de azért felvettem a kapcsolatot a tulajjal. Gyorsan ki is derült, miért olyan kedvező a hirdetési ár. Az üzlet ugyanis, tűzjelző rendszer híján, kiégett néhány hónappal azelőtt.

Befektetés a jövőbe

Miután építőipari szakemberekkel is megnézettem a helyet, úgy döntöttem, belevágok, és itt fogom kialakítani a saját üzletem. Természetesen a tűzjelző berendezés beszerzése kiemelt helyen szerepelt az elintézni valók listájában. Egy ismerősöm közbenjárásával hamar rábukkantam egy tűzjelző berendezések kiépítésével foglalkozó cégre, és kértem is tőlük árajánlatot a munka elvégzésére.
Nem szerettem volna úgy járni, hogy az összes megtakarításom, amit az új életem kialakításába fektetek, kárba veszik egy tűzben. A szakemberek nagyon korrekt módon elmondták, hogy az üzlet méreteinél fogva nem lenne kötelező tűzjelző rendszer telepítése a számomra, de lebeszélni nem akartak. Sőt, inkább elismerően bólogattak az elképzelésemre, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor történik hasonló baleset.

Tűzjelző rendszer az új üzletben

Rövid időn belül kaptam is egy tervet és árajánlatot, amely tartalmazta a tűzjelző rendszer komplett kivitelezésének költségeit. Az árajánlatot elfogadtam, és kezdődhetett is a munka. A szakemberek nagyon összehangoltan, és profi módon dolgoztak.
A tűzjelző rendszer telepítése után már csak az üzlet berendezése volt hátra, és kezdődhetett is a munka. Nagyon boldog vagyok, hogy végre teljesen a sajt utamat járhatom, és a tűzjelző rendszernek hála, amiatt sem kell aggódnom, hogy egy véletlen tűzeset miatt a lángok martalékává válna az, amit eddig felépítettem.