Bevásárlóközpont

Bevásárlóközpontok, hypermarketek számára vállaljuk a tűzjelző, oltó, behatolásjelző, gázjelző, beléptető, munkaidő nyilvántartó, CCTV (biztonsági videó megfigyelő) rendszerek, hangosító rendszerek (Public Address és EVAC), az audiovizuális rendszerek és az informatikai hálózat kiviteli terveinek elkészítését, a rendszerek kulcsrakész megvalósítását a bérlő koordinációval szorosan együttműködve és egyeztetve, a rendszerek szakhatósági átadását, szakszerű karbantartását és a zavartalan oktatási munkához elengedhetetlen éjjel-nappali hibaügyeletet és hibajavítást.

Ezen túlmenően professzionális, nagy pontosságú vevőforgalom számlálást biztosítunk speciális kamerák segítségével. Ügyfeleink a saját adataikhoz hozzáférést kapnak szerverünkön, ahol a számukra legmegfelelőbb módon, grafikonok és táblázatok formájában kérhetik le bármely időszak és terület forgalmi adatait. ( custer.eu )

Az európai tűzvédelmi szabvány rádiós rendszerekre vonatkozó fejezete szerint tanúsított vezeték nélküli tűzjelző megoldásunk, a Fireless lehetővé teszi, hogy működő üzletközpontban a normál üzem megzavarása nélkül akár néhány nap alatt a tűzvédelmi szakhatóság által elfogadott tűzjelző rendszert létesítsünk. ( fireless.hu )

Legfontosabb referenciáink ezen a területen: Bevásárlóközpontok